Gyprocwerken

Batimentje heeft zich onder andere gespecialiseerd in gyprocwerken. Gyproc is een eenvoudig aan te brengen materiaal en is een fraaie en betaalbare oplossing voor het realiseren van zaken als toegevoegde muren en het aanbrengen als verlaagd plafond.

Heeft u een zolderruimte die dient als opslagplaats voor goederen en bent u op zoek naar een meer efficiënte oplossing? Dan biedt gyproc een ideale oplossing om de
ruimte doelmatiger in te delen. Verwacht u gezinsuitbreiding, of wilt u een studeerkamer realiseren? Met gyproc kunnen eenvoudig lichtgewicht scheidingswanden aangebracht worden. Gyproc bestaat uit droogbouw, waarbij gipsplaten worden verwerkt. Of het nu een simpele oplossing of juist een zeer gedetailleerde bouwconstructie binnenshuis betreft, het materiaal is simpel te verwerken en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De gyprocs constructies worden schilderklaar opgeleverd, waardoor u uw interieur kunt inrichten, zoals u dat zelf wilt.

Desgewenst kunnen de wanden en/of plafonds voorzien worden van isolatie, wat een goede energiebesparing in een pand kan betekenen. Uw thermische wensen zijn hiervoor ook bepalend en tevens kan deze isolatie geluiddempend werken.

Voor de realisaties gebruiken wij A-kwaliteit materialen en beschikken over de benodigde ervaring en expertise om uw klus of project tot in de puntjes te verzorgen. Doordat wij ons bedrijf efficiënt hebben ingericht en daardoor geen hoge overhead kosten hebben, kunnen wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bieden.
Gyprocwerken plafond
Gyproc plafond

Meer mogelijkheden van gyproc

Bij het maken van een plan van aanpak gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren. Wij bespreken met u de mogelijkheden en houden daarbij ook rekening met het beschikbare budget. Altijd hanteren wij maatwerk en vervatten het besprokene in een duidelijke en vrijblijvende offerte.

Gyproc heeft een aantal gunstige eigenschappen, zo heeft deze geen droogtijden, werkt brandvertragend en kan ook toegepast worden in vochtige ruimtes. Ook heeft dit materiaal geluidsisolerende eigenschappen van nature, welk effect nog versterkt kan worden door het aanbrengen van isolatiemateriaal.

Of het nu gaat om een (scheidings)wand, voorzetwand of een plafond, wij werken deze naadloos af, door deze naden zorgvuldig op te voegen en te plamuren. Hierdoor kunnen deze platen direct geschilderd worden.

Wij streven naar perfectie, daarom houden wij onze toch al aanzienlijke vakkennis voortdurend op peil, om zo op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied. Hierdoor bent u altijd verzekerd van vakbewaamheid. Uw wensen nemen wij zeer serieus en zorgen voor een degelijke en duurzame plaatsing van uw gyproc elementen.

Bent u op zoek naar een oplossing voor talrijke toepassingen in de woning en wilt u deze betaalbaar houden? Dan ligt contact met Batimentje voor de hand. Elke klus of elk project is voor ons een nieuwe uitdaging. Contacteert u ons voor alle mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst.

Contact formulier