Batimentje verzorgt voor u alle sanitairwerken.

U kunt bij ons terecht voor de levering en de plaatsing van alle sanitaire voorzieningen. Hieronder vallen toiletten, douches en lavabo’s. Doordat wij ons gespecialiseerd hebben in de complete aanleg en renovatie van badkamers en toiletten, hebben wij een brede kennis van alles wat bij het plaatsen van sanitair komt kijken. Met een ruime ervaring en een goede expertise leveren wij u kwaliteit. Het plaatsen van sanitair en alle bijkomende werkzaamheden vereisen een grote mate van nauwkeurigheid, om problemen als lekkages te voorkomen. Hiervoor bent u bij Batimentje aan het juiste adres.

U kunt ons inschakelen voor het afbreken van oude badkamers en deze af te voeren. Vervolgens plaatsen wij de waterleidingen, gasleidingen en brengen de afvoeren aan. Na het voorbereidende werk worden de sanitaire voorzieningen geplaatst, zoals een ligbad, een douche, kranen en alles wat verder benodigd is om de badkamer compleet te maken. Ook het tegelwerk valt onder onze sanitairwerken. U krijgt hiermee een degelijke en duurzame badkamer, waarin het prettig ontspannen is. Dankzij ons vakmanschap bent u verzekerd van een naadloze aansluiting van al het sanitair en wordt het risico op storingen of andere problemen tot een minimum beperkt of zelfs uitgesloten.

Ook voor de aanleg of renovaties van toiletten kunt u op ons rekenen. Wij luisteren goed naar uw wensen en adviseren u graag. Wilt u een traditioneel toilet of een hangend toilet, waarmee de vloer goed te reinigen is? Alles is mogelijk en bespreekbaar.
Toiletrenovatie
wc-aanleg

Ook kunt u ons inschakelen voor kleine klussen

Naast het uitvoeren van al dan niet grote projecten kunt u ons ook inschakelen voor incidentele klusjes, zoals het herstellen van een lekkende kraan of een verstopte afvoer. Service en klanttevredenheid zijn onze beste reclame.
Bij alle sanitairwerken heeft u de keuze om de materialen door ons te laten leveren, maar ook kunt u deze zelf aanschaffen, waarna wij de plaatsing en aansluiting voor u kunnen verzorgen. Door deze flexibilteit kunt u zelf de kosten bepalen welke binnen uw budget vallen. Wij denken graag met u mee en kunnen u van passend advies voorzien, maar uiteraard is uw smaak bepalend voor de keuze.
Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat al uw sanitairwerken naar behoren kan verzorgen? Zoekt u dan niet verder, u heeft Batimentje tenslotte al gevonden! Contacteert u ons vandaag nog voor ons dienstenpakket en/of een vrijblijvende en concurrerende offerte.

Contact formulier