Uw renovatiebedrijf in Geraardsbergen

Tot het werkgebied van allround renovatiebedrijf Batimentje behoort Geraardsbergen. Hier kunt u ons inschakelen voor een breed pakket aan renovaties. Wij verrichten deze werkzaamheden in hoofdzaak voor particuliere opdrachtgevers, maar ook bedrijven kunnen ons contacteren voor onze dienstverlening.

Onze werkzaamheden zij n toegespitst op met name isolaties, het verzorgen van allerlei vormen van sanitair, het leggen van vloerbekleding, gyprocwerken en een groot aantal andere projecten. U heeft nooit te maken met een wirwar van contactpersonen, waardoor u altijd contact heeft met de zaakvoerder. Hierdoor verloopt de communicatie tussen u, als opdrachtgever en ons altijd voorspoedig en duidelijk.

Isolatie van een woning bespaart op stookkosten

Voor de uitvoering van isolatieprojecten binnenshuis gelden in België inmiddels strenge eisen. De uitvoerder dient te beschikken over een geldig attest. De overheid beloont dit met het verstrekken van premies aan de bewoners, als u de werkzaamheden door Batimentje laat uitvoeren. Ons attest stelt ons in staat om op legale wijze uw pand te isoleren. Behalve de financiële bijdragen van de overheid, bespaart u ook op de energierekening, wanneer u de woningisolatie op vakkundige wijze laat uitvoeren. Wij beschikken over de juiste expertise en moderne gereedschappen en eigentijds materieel, om u optimaal van dienst te kunnen zijn. U doet hiermee een goede investering, die zich op termijn zeker zal terugverdienen.


 

Badkamerafwerking
CV

Badkamers

Ook voor de plaatsing van een nieuwe badkamer, of de renovatie van een bestaande, bent u bij ons aan het juiste adres. Een eventueel bestaande badkamer wordt door ons volledig verwijderd en hierna verzorgen wij de aanleg van een nieuwe badkamer. Hierbij luisteren wij goed naar uw wensen en behoeften en het beschikbare budget en plaatsen een complete badkamer op maat. Wij verzorgen dit project van A tot Z. Sanitair wordt geplaatst, de betegeling wordt duurzaam aangebracht, wij voeren het stucwerk uit en verzorgen alle loodgieters- en electriciteitsvoorzieningen. Door een efficiënte werkwijze kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer.

Centrale verwarmingsinstallaties

Centrale verwarmingen worden door ons vakkundig geplaatst. Dit omvat de plaatsing en afregeling van moderne HR ketels van merken, die hun kwaliteit en betrouwbaarheid in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Ook verzorgen wij het aanbrengen van (design-)radiatoren.

Gyprocwerken

Voor gyprocwerken beschikken wij over de juiste expertise en gebruiken materialen van prima kwaliteit voor het beste eindresultaat.

Overige diensten in Geraardsbergen

Hieronder vindt u een greep uit onze verdere dienstverlening, staat uw klus of project hier niet tussen? Contacteert u ons dan vandaag nog voor alle mogelijkheden.

  • Het aanbrengen van valse plafonds of het verzorgen van valse wanden

  • Het aanpassen van zolderruimtes om zo meer ruimte te realiseren, of een efficiëntere indeling te creëren

  • Reparatie van schades aan panden

  • Aanbouwen of uitbouwen aan een woning en de bouw van garages

  • Het aanbrengen van vloertegels en/of wandtegels in badkamers en keukens

  • Gevelrenoveringen en het aanbrengen van gevelbeplatingen

  • Allerlei metselwerken, u kunt denken aan het metselen van terrassen of schouwen

  • Betonreparaties

  • Herstel van voegen, die niet meer aan de eisen voldoen

  • Het leggen van stenen en houten vloeren, parket danwel laminaat

Hecht u dus waarde aan kwaliteit en service? Dan ligt de keuze voor allround renovatiebedrijf Batimentje voor de hand. Contacteer ons direct, wij zijn u graag van dienst.

Contact formulier