Renovaties in Tollembeek

Bent u op zoek naar een renovatiebedrijf, dat een breed pakket aan diensten aanbiedt in de regio Tollembeek? En neemt u geen genoegen met minder dan het best haalbare op het gebied van kwaliteit en service? Stopt u dan met zoeken, want u bent aan het juiste adres bij allround renovatiebedrijf Batimentje. Het merendeel van onze opdrachtgevers bestaat uit particuliere cliënten, maar ook stellen wij onze diensten graag ter beschikking aan bedrijven.

Wij hebben ons onder andere in de lange tijd van ons bestaan toegelegd op het uitvoeren van professionele isolatiewerkzaamheden, sanitair plaatsingen, gyprocwerken en het leggen van houten en stenen vloeren. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer gehouden, met als resultaat maar één aanspreekpunt, waardoor duidelijk communiceren wordt bevorderd.

Isolatie van een woning zorgt voor energiebesparing

De regelgeving in België op het gebied van woningisolatie is inmiddels zeer stringent. Voor het uitvoeren op legale wijze dient het bedrijf te beschikken over een geldig attest. Alleen als het werk wordt uitgevoerd door een bedrijf wat voldoet aan alle eisen wordt dit beloond met aantrekkelijke premies. Batimentje voldoet aan alle eisen, waardoor u verzekerd bent van een financiële tegemoetkoming door de overheid. Daarnaast zorgt een vakkundig uitgevoerde woningisolatie voor een besparing op de stookkosten, wat goed is voor uw portemonnee en een wezenlijke bijdrage levert aan het milieu. Om de isolatie naar behoren uit te voeren beschikken onze specialisten over de benodigde deskundigheid en beschikken over het juiste materieel. Wij informeren u graag over hoe deze investering u op termijn voordeel kan opleveren.


 

Badkamerafwerking
CV

Badkamers

Voor de plaatsing of vervanging van een badkamer kunt u op ons rekenen, wij verwijderen een eventueel aanwezige badkamer en installeren de nieuwe badkamer volledig. Dus met alle bijbehorende werkzaamheden, zoals de betegeling, de plaatsing van het sanitair, stucadoorswerkzaamheden en de aanleg van alle leidingen. Door onze ruime ervaring en vlotte werkwijze kunt u al snel gebruik maken van uw nieuwe, eigentijdse badkamer, volledig afgestemd op uw wensen.

Centrale verwarmingen

Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het plaatsen van complete centrale verwarmingsinstallaties. Wij plaatsen HR ketels van gerenommeerde merken en ook de (design-)radiatoren plaatsen wij graag voor u.

Gyprocwerken

U kunt bij Batimentje prima terecht voor alle gyprocwerken. Wij hebben de juiste vakkennis en gebruiken A-kwaliteit materiaal voor het beste resultaat.

Overige dienstverlening in Tollembeek

Hieronder staan een aantal voorbeelden van onze dienstverlening, heeft u een project wat niet genoemd wordt? Contacteert u ons dan vandaag nog voor alle mogelijkheden.

  • De montage van een vals plafond of valse wanden

  • De herindeling van zolders voor het scheppen van extra woon- of werkvertrekken of een betere indeling

  • Herstellen van beschadigingen aan panden

  • Een aanbouw of uitbouw aan een pand en het oprichten van garages

  • Tegelwerk in badkamers en keukens, zowel wand- als vloertegels

  • Gevelrenovaties en monteren van beplatingen aan gevels

  • Metselen van onder andere een terras of een schouw

  • Reparaties aan beschadigd beton

  • Vervanging van ondeugdelijke voegen

  • Aanbrengen van vloeren van (natuur-)steen en houten vloeren, parket of laminaat

Heeft u dus een project, wat u wilt toevertrouwen aan een ervaren en deskundig bedrijf, wat de klant nog op een voetstuk plaatst? Contacteert u Batimentje dan vandaag nog. Wij staan u graag te woord.


 

Contact formulier